Politica de livrare

Livrarea produselor

Produse comercializate pe www.ideileandreei.com se pot livra doar prin curier

Livrarea prin curier

Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele comandate la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Comenzile vor fi livrate in mod normal in maxim 10 zile dupa confirmarea disponibilitatii produselor de catre unul din reprezentantii ideileandreei.com, in functie de locul de depozitare a produselor.

Taxa de transport este unica indiferent de comanda, greutate, localitate, cantitate.

  • 15 lei in Bucuresti
  • 19 lei in tara (indiferent de localitate)
  • Easybox Sameday - 14 lei in Bucuresti, 16 lei in tara

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie produsele primite. Sesizarile referitoare la integritatea si/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara va fi extrem de greu de solutionat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la raspundere.

Programul de livrare al curierilor:

In Bucuresti, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 18.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 16.00

In tara, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 - 20.00, Sambata in intervalul orar 10.00 - 14.00 (doar in localitatile unde exista sediu Cargus)